Konkurs za studente "Putujemo u Evropu 2012" otvoren do 22. juna    

Objavljeno : 18.06.2012. Štampa El. pošta bookmark
 

Konkurs "Putujemo u Evropu", namenjen najboljim studentima završnih godina osnovnih i master studija i apsolventima fakulteta univerziteta u Srbiji otvoren je do 22. juna. U okviru tog konkursa, 70 najboljih studenata, starosti do 26 godina sa prosečnom ocenom studiranja minimum osam i po, provešće tri nedelje tokom leta upoznajući Evropu.

 

Pobednici na konkursu dobijaju: Inter-Rail karte za 22 dana putovanja evropskim železnicama, platne kartice Hypo banke sa džeparcem, Delta Generali putno osiguranje i studentske kartice Euro 26 i ISIC.

 

Prva stanica putovanja će biti Berlin posle čega će studenti putovati dalje prema sopstvenom planu. Projekat "Putujemo u Evropu" sprovodi se i u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji, a studenti iz celog regiona susreću se u Berlinu.

 

Projekat "Putujemo u Evropu", zahvaljujući brojnim donatorima i prijateljima projekta, sprovodi se osmu godinu zaredom i do sada je ukupno 1170 studenata imalo priliku da u okviru ovog programa putuje zemljama Evropske unije.Utiske, savete i fotografije prošlogodišnjih učesnika
projekta možete pogledati ovde.Formular za prijavljivanje, uputstvo za konkurisanje i druge informacije o konkursu dostupni su na internet stranici: www.putujemouevropu.org.  Evropski pokret u Srbiji sprovodi projekat "Putujemo u Evropu" uz podršku ambasade Republike Austrije.Donatori projekta
su: Robert Bosch fondacija, Balkanski fond za demokratiju, Hypo Alpe-Adria Bank, Maxima Consulting, Delta Generali Osiguranje, Raiffeisen banka, UniCredit Bank Srbija, Telekom Srbija, Henkel Srbija, Železnice Srbije, Tehnicom Computers, Porsće SCG, Moore Stephens revizija i računovodstvo i EURO26.Medijski pokrovitelji projekta su: Prva srpska televizija, Beta, B92, Politika, Najstudent.com i 24 sata.Prijatelj projekta je Studentski kulturni centar, Beograd.

 

 
 
Pošaljite komentar
Pošaljite komentar


 

Partner rubrike

luxemburg mali

20.04.2017, Beograd
Organizator: EU info centar

PROJEKTI I KONKURSI

EurActiv franšiza za Srbiju:
Novinska agencija BETA, direktor: Radomir Diklić, glavni i odgovorni urednik: Dragan Janjić
Novinska Agencija Beta
Developed by Zorica Filipović, Predrag Tošić
EKO ZNACKA